Stichting Diaconie de Ark

Brugstraat 35
1775 BD Middenmeer
Tel. 06 -39230364
www.stichtingdiaconiedeark.nl

Contact met Stichting Diaconie de Ark

Het bericht wordt rechtstreeks verstuurd naar Stichting Diaconie de Ark met uw eigen e-mail adres als afzender. De Christelijke Adressengids biedt dit als service aan en is niet verantwoordelijk voor late of geen reacties van Stichting Diaconie de Ark

Wij willen als Stichting zorg dragen voor mensen in Hollands Kroon die financiële nood hebben en daardoor aan de rand van de samenleving leven. Ook zijn er veel nevenactiviteiten. Als wij deze mensen een helpende hand bieden zie je in de meeste gevallen een positieve ontwikkeling ontstaan. Ze ervaren dat er weer een stukje aandacht is voor hun gezin en situatie!

Onze stichting is opgericht 19 Oktober 2012, met als doel een helpende hand te bieden aan mensen met een nood in de Noord-Hollandse gemeente Hollands Kroon, ongeacht afkomst, religie, geaardheid of politieke voorkeur. Mensen die om welke rede dan ook door de armoede grens zijn gezakt, mensen uit uw eigen omgeving. Een buur, een vriend of vriendin, een famillie lid of een klasgenoot uit een minima gezin. Inmiddels leven ruim 400.000 kinderen in ons land onder de armoede grens. 27% van de sociale huurders in de gemeente Hollands Kroon weet niet of ze aan het einde van de maand de huur kunnen betalen. Genoeg redenen om hier iets aan te doen. In Hollands Kroon zullen we met de campagne "HART tegen armoede" deze armoede met elkaar bestrijden.

Samen met ondernemers gevestigd in Hollands Kroon, en onze donateur/partners, slaan wij de handen ineen om de strijd tegen deze armoede aan te gaan. Deze ondernemers zijn herkenbaar aan het certificaat "Ondernemer met een HART tegen armoede" en het logo van onze stichting. Donateurs/partners (particulier) ontvangen een polsbandje met de tekst HART tegen armoede , om zo te laten zien dat ze tegen armoede zijn, en door het dragen van dit polsbandje aan minima mensen laten zien, dat ze er niet alleen voor staan

Is dit uw organisatie of bent u bekend met deze organisatie, en ziet u onjuistheden of heeft u aanvullingen?
Dan kunt u deze per e-mail versturen naar info@christelijkeadressengids.nl, de gegevens zullen dan zo snel mogelijk bijgewerkt worden.
Volg de Christelijke Adressengids op social media
en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen