Home  ·  Categorieën  ·  Gids aanvullen  ·  Over ons

the Gate Lisse

Jozef Israëlstraat 11
2162 CA Lisse

Contact met the Gate Lisse

Het bericht wordt rechtstreeks verstuurd naar the Gate Lisse met uw eigen e-mail adres als afzender. De Christelijke Adressengids biedt dit als service aan en is niet verantwoordelijk voor late of geen reacties van the Gate Lisse

Je weekend begint op vrijdag bij The Gate, dus als jij je op deze dag niet meer wilt vervelen zit je bij ons helemaal goed! 

The Gate is een jongerenwerk in Lisse met verschillende activiteiten speciaal voor jongelui tussen de 14 en 18 jaar. Wat wij willen is dat jij een gezellige plek hebt om lekker te relaxen, hangen en je vrienden te ontmoeten. Daarnaast vinden wij het belangrijk om er gewoon te zijn voor jou!

Inloopavond: elke vrijdag
Op de locatie Jozef Israëlsstraat 11 hebben we een geweldige ruimte waar je kunt poolen, gamen, airhockeyen of gewoon lekker relaxen met je vrienden. Van 20.00 tot 23.00 zijn we geopend! Je kunt bij ons een frisje drinken en vanaf 21.30 een tosti eten en dat allemaal voor niks! We draaien natuurlijk lekkere muziek voor jou en zijn altijd te porren voor een goed gesprek!

Elke vrijdagmiddag vanaf 15.00 zijn René & Désirée, jongerenwerkers van The Gate, aanwezig in The Gate (Jozef Israëlsstraat 11). Je kunt zo binnenlopen en er is tijd en ruimte voor een goed gesprek! Vind je langskomen een beetje lastig? Mailen mag ook!

Is dit uw organisatie of bent u bekend met deze organisatie, en ziet u onjuistheden of heeft u aanvullingen?
Dan kunt u deze per e-mail versturen naar info@christelijkeadressengids.nl, de gegevens zullen dan zo snel mogelijk bijgewerkt worden.
Volg de Christelijke Adressengids op social media
en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen