Waardevol Leven Gemeente

Bezoekadres
Badweg 20
9919 JC Loppersum
Postadres
Postbus 4
9919 ZG Loppersum
Tel. 0596 572148
www.waardevolleven.nl

@waardevolleven

  • Ik heb een video toegevoegd aan een @YouTube-afspeellijst: https://t.co/P5st8Mi6MR Wat wordt je (er) wijzer (van)?

Contact met Waardevol Leven Gemeente

Het bericht wordt rechtstreeks verstuurd naar Waardevol Leven Gemeente met uw eigen e-mail adres als afzender. De Christelijke Adressengids biedt dit als service aan en is niet verantwoordelijk voor late of geen reacties van Waardevol Leven Gemeente

Leuk dat je er bent! Het is ons verlangen jou te helpen te leven zoals God jou bedoeld heeft! Jij bent Zijn Schepping. Zijn idee! En God maakt geen fouten.

Wij willen jou en anderen helpen God beter te leren kennen en zo jezelf te ontdekken. Samen Gefundeerd in Genade, Gedreven door Liefde, Geleid door Zijn Geest en Gericht op de Grote Opdracht om een volgeling van Jezus te zijn en anderen te helpen volgelingen van Jezus te worden.

Laatste nieuws van Waardevol Leven Gemeente

  • In de maanden november, december en januari komt Jelle Nauta 7 avonden in Waardevol Leven om een studie te geven over Openbaring.
  • Ben jij tussen de 12 en 17 jaar? Dan ben je welkom om dit te ontdekken. Om de zondag is er een speciale dienst voor jou die tegelijk start met de volwassendienst. Een plek waar je mag leren hoe je God in je leven betrekt. Een spreker, korte film of bijbelonderwijs kunnen voor jou handvaten zijn om te ontdekken wie God is, hoe je Jezus ontmoet en wie je mag zijn. JIJ BENT BELANGRIJK!
  • En zo is het: Er is een tijd van werken en een tijd van vakantie houden. Een tijd van zoeken en een tijd van vinden en ga zo maar door.
Is dit uw organisatie of bent u bekend met deze organisatie, en ziet u onjuistheden of heeft u aanvullingen?
Dan kunt u deze per e-mail versturen naar info@christelijkeadressengids.nl, de gegevens zullen dan zo snel mogelijk bijgewerkt worden.
Volg de Christelijke Adressengids op social media
en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen