Evangelische Gemeente Parousia Delft

Bezoekadres
Reinier de Graafpad 1
2625 DT Delft
Postadres
Vreedestraat 11
2645 AM Delfgauw
Tel. 015 2574959
www.parousiadelft.nl

Contact met Evangelische Gemeente Parousia Delft

Het bericht wordt rechtstreeks verstuurd naar Evangelische Gemeente Parousia Delft met uw eigen e-mail adres als afzender. De Christelijke Adressengids biedt dit als service aan en is niet verantwoordelijk voor late of geen reacties van Evangelische Gemeente Parousia Delft

Een herstelde relatie met God kan ook voor u een basis zijn voor een nieuw begin. Wanneer u op zoek bent, of graag (mede) christenen wilt ontmoeten, dan zien wij ernaar uit u te begroeten.
U bent van harte welkom op zondagmorgen in onze samenkomst!

We zingen samen, bidden en luisteren naar een toespraak uit de Bijbel. Dit is het boek, waarvan we geloven, dat het Gods Woord voor de mensen is. Onze kinderen volgen dan de zondagsschool waar ze op hun eigen niveau en op creatieve wijze met de Bijbel kennismaken. Ook is er een crèche voor de allerkleinsten.

Door de week zijn er verder activiteiten die ertoe bijdragen de individuele leden van de gemeente te bemoedigen en te versterken in hun geloof; u kunt hierbij b.v. denken aan kringen en bijbelstudie avonden. Al deze activiteiten zijn er, niet voor de activiteiten zelf, maar om ons geloof "handen en voeten" te geven in het leven van alle dag.

De Evangelsche Gemeente "Parousia" Delft is aangesloten bij de CAMA Gemeenten in Nederland.
Sinds september 2006 zijn de Cama Gemeenten gefuseerd met de Broederschap van Baptisten en gaan ze verder onder de naam Alliantie van Baptisten en Cama gemeenten (ABC Gemeenten).

Is dit uw organisatie of bent u bekend met deze organisatie, en ziet u onjuistheden of heeft u aanvullingen?
Dan kunt u deze per e-mail versturen naar info@christelijkeadressengids.nl, de gegevens zullen dan zo snel mogelijk bijgewerkt worden.
Volg de Christelijke Adressengids op social media
en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen