Evangelische Gemeente Hoeksche Waard

Bezoekadres
Randweg 2
3263RA Oud-Beijerland
Postadres
Oostdijk 75
3261KC Oud-Beijerland
Tel. 0186 69 03 43
www.eghw.nl

Contact met Evangelische Gemeente Hoeksche Waard

Het bericht wordt rechtstreeks verstuurd naar Evangelische Gemeente Hoeksche Waard met uw eigen e-mail adres als afzender. De Christelijke Adressengids biedt dit als service aan en is niet verantwoordelijk voor late of geen reacties van Evangelische Gemeente Hoeksche Waard

De EGHW is gestart op 8 Oktober 1994 en komt in de naam van de Here Jezus Christus samen. Als basis gebruiken wij de bijbel als het onfeilbare woord van God.

Wij komen iedere Zondag om 10:00 uur samen in de aula van de Christelijke ScholenGemeenschap aan de Randweg 2 te Oud-Beijerland. Uiteraard bent u ook van harte welkom om een eredienst bij te wonen of één van onze andere activiteiten!

De EGHW wil de inwoners van de Hoekse Waard:
- het evangelie overbrengen
- hen opnemen in Gods huisgezin en
- leren groeien tot Geestelijke volwassenheid
- om zich in te zetten in Gods koninkrijk en
- God te aanbidden

Voor de kinderen en jongeren binnen de EGHW is er genoeg te doen omdat we een breed programma hebben waarmee we de visie van de EGHW willen ondersteunen binnen het kinder en jongerenwerk op ieder vlak. De vijf bovenstaande speerpunten kunnen terugkomen in iedere activiteit.

Voor o.a. meer informatie over activiteiten van de JET 12 t/m 25 (Jeugd Echt en Tijdloos) en het forum van de JET kunt u terecht op www.jetportal.nl.

Voor meer informatie over de heaventalk en heavenwalk avonden gaat u naar: www.heaventalk.nl  of www.heavenwalk.nl

Is dit uw organisatie of bent u bekend met deze organisatie, en ziet u onjuistheden of heeft u aanvullingen?
Dan kunt u deze per e-mail versturen naar info@christelijkeadressengids.nl, de gegevens zullen dan zo snel mogelijk bijgewerkt worden.
Volg de Christelijke Adressengids op social media
en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen