Church Without Walls International

Tel. 030 637 97 86
www.cwowi.eu

Contact met Church Without Walls International

Het bericht wordt rechtstreeks verstuurd naar Church Without Walls International met uw eigen e-mail adres als afzender. De Christelijke Adressengids biedt dit als service aan en is niet verantwoordelijk voor late of geen reacties van Church Without Walls International

Wil en Ank Kleinmeulman, wonend sinds 1988 in Houten, hebben duidelijk de roepstem van God gehoord om te bouwen aan het Koninkrijk van God op deze aarde.

Ze hebben 5 kinderen, die allen de Heer dienen en 3 kleinkinderen.

Aanvankelijk naar Houten gebracht vanwege werk in een christelijke boekwinkel, later werd dit veranderd in visie voor Houten. God heeft een groot volk op het oog in Houten!

Ruim 25 jaar zijn zij al actief betrokken bij het bouwen van Gods Koninkrijk hier in Nederland. Zelf hebben ze de Domata Bijbelschool gevolgd, een trainingsschool voor werkers in de 5-voudige bediening.

In gehoorzaamheid aan God zijn ze in 1999 een gemeente begonnen en in 2002 een parttime Bijbelschool. Hun verlangen is om mensen een goede en solide basis van het Woord van God te geven, zodat zij ontdekken wie ze zijn in Christus en wie Christus in hen is!

Sinds februari van 2004 funktioneert de gemeente als huiskerk. (andere namen voor Huiskerk zijn ook wel: Thuiskerk, Huisgemeente, Huis van Vrede, Huis van Licht etc. Etc.)

Dit naar aanleiding van contacten met John Fenn en het Netwerk van Huiskerken, CWOWI.

Ze weten dat ze geroepen zijn als een vader en moeder voor (jonge) gelovigen en ze te discipelen, opdat ze in en tot hun bestemming komen en daarin gaan wandelen.

Naast het werken aan en in het Netwerk is er ook Word of Truth, een parttime bijbelschool.

De bediening van Wil en Ank is ondergebracht in Stichting Freedom Ministries, waarvan zij grondleggers zijn.

Is dit uw organisatie of bent u bekend met deze organisatie, en ziet u onjuistheden of heeft u aanvullingen?
Dan kunt u deze per e-mail versturen naar info@christelijkeadressengids.nl, de gegevens zullen dan zo snel mogelijk bijgewerkt worden.
Volg de Christelijke Adressengids op social media
en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen