Camping Tikvah

Oosthalen 5
9414TG Hooghalen
Tel. 0593-592097
www.campingtikvah.nl

Contact met Camping Tikvah

Het bericht wordt rechtstreeks verstuurd naar Camping Tikvah met uw eigen e-mail adres als afzender. De Christelijke Adressengids biedt dit als service aan en is niet verantwoordelijk voor late of geen reacties van Camping Tikvah

Camping Tikvah is een christelijke camping en zeer mooi gelegen. Onze camping wordt omgeven door heidevelden, zandverstuivingen, vennen, naald- en loofboombossen. Het is een uniek fiets en wandel- gebied. Ook kunt u veel bezienswaardigheden en attracties bezoeken. Her herinneringscentrum van het voormalige kamp Westerbork ligt op 300 meter afstand. De camping ligt 2 kilometer van det dorpje Hooghalen (dat ligt 9 km ten zuiden van Assen). In 2009 is onze nieuwe en luxe sanitair in gebruik genomen: neem een kijkje op onze site. Onbeperkt douchen (dus geen douchemuntjes).In april 25 % korting: kamperen vanaf € 7,5 per nacht voor 2 personen!!!
Op aanvraag sturen wij u onze folder toe.

Is dit uw organisatie of bent u bekend met deze organisatie, en ziet u onjuistheden of heeft u aanvullingen?
Dan kunt u deze per e-mail versturen naar info@christelijkeadressengids.nl, de gegevens zullen dan zo snel mogelijk bijgewerkt worden.
Volg de Christelijke Adressengids op social media
en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen