HIS Media

Koningin Julianastraat 9
9982 GK Uithuizermeeden
Tel. 06 374 695 30
www.hismedia.nl

@HIS_Media

  • Het lijkt er op dat bij Ziggo vandaag DNS problemen zijn ontstaan op het netwerk. Hierdoor zijn voor Ziggo... https://t.co/4EIM8ByCqy

Contact met HIS Media

Het bericht wordt rechtstreeks verstuurd naar HIS Media met uw eigen e-mail adres als afzender. De Christelijke Adressengids biedt dit als service aan en is niet verantwoordelijk voor late of geen reacties van HIS Media

HIS Media is uw partner gespecialiseerd in het verzorgen van diverse online oplossingen. Met ruim 15 jaar ervaring staan wij graag online tot uw dienst. Dit doen wij op het gebied van Webdesign & Development; we denken graag met u mee over uw online identiteit en hebben de middelen om dit om te zetten naar een goed technisch raamwerk. Mocht het noodzakelijk zijn is het ook mogelijk om het volledige onderhoud van uw website (of social media kanalen) door ons te laten verrichten.

Naast websites kunnen we u ook ondersteunen in het ontwikkelen van online maatwerk oplossingen. Dit kan een stukje automatisering op administratief gebied zijn, tot aan het meedenken in het "lean" maken van andere bedrijfsprocessen. Allemaal gebaseerd op online systemen, waardoor u overal ter wereld met internet toegang heeft tot deze oplossingen.

Zo kunnen we u ook adviseren op het gebied van een online werkplek waarbij we gebruik maken van het veel geprezen Office365 waarmee u overal toegang heeft tot de vertrouwde Office-tools. Met deze oplossing heeft u, en al uw collega's, overal (ook op uw mobiel) toegang tot uw e-mail en agenda. En is het mogelijk om documenten online op te slaan, te delen en samen aan te werken (wijzigingen kunnen zelfs tegelijkertijd aangebracht worden). Office365 biedt werkelijk een compleet nieuwe manier van samenwerken.

Laatste nieuws van HIS Media

Is dit uw organisatie of bent u bekend met deze organisatie, en ziet u onjuistheden of heeft u aanvullingen?
Dan kunt u deze per e-mail versturen naar info@christelijkeadressengids.nl, de gegevens zullen dan zo snel mogelijk bijgewerkt worden.
Volg de Christelijke Adressengids op social media
en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen