Aglow Alphen a/d Rijn

Zonneweg 3
2402 BE Alphen aan den Rijn
Tel. 0172 43 51 76
www.aglow.nl

Contact met Aglow Alphen a/d Rijn

Het bericht wordt rechtstreeks verstuurd naar Aglow Alphen a/d Rijn met uw eigen e-mail adres als afzender. De Christelijke Adressengids biedt dit als service aan en is niet verantwoordelijk voor late of geen reacties van Aglow Alphen a/d Rijn

Aglow Alphen heeft elke eerste dinsdag van de maand een bijeenkomst voor vrouwen. De bijeenkomst begint om 20.00 uur (de zaal is open vanaf 19.30) Er is samenzang en dan is er altijd een spreekster die een Bijbels onderwerp behandeld en vaak onderbouwt met persoonlijke ervaring/beleving.

Na afloop is er altijd tijd en ruimte voor persoonlijk gebed/gesprek. Er is een Aglow boekentafel en ook een tafel met artikelen om gratis mee te nemen. Aglow is ook aktief in het geven van cursus bijv.Genezing van de ziel. Ook hebben we gebedsgroepjes en groepjes boekbespreking deze worden in de huiskamer gegeven. Ook komen we graag op aanvraag bij iemand thuis om te bidden, niet omdat wij het zouden weten maar God weet alle dingen en Hij is groot en heeft oplossingen voor alle problemen.

Alles wat wij ondernemen doen we vanuit Gods woord en in Geloof.

Is dit uw organisatie of bent u bekend met deze organisatie, en ziet u onjuistheden of heeft u aanvullingen?
Dan kunt u deze per e-mail versturen naar info@christelijkeadressengids.nl, de gegevens zullen dan zo snel mogelijk bijgewerkt worden.
Volg de Christelijke Adressengids op social media
en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen