Drukkerij Quadraat

Bezoekadres
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Postadres
Postbus 1011
3260 AA Oud-Beijerland
Tel. 0186-61 72 33
www.quadraat.nl

Contact met Drukkerij Quadraat

Het bericht wordt rechtstreeks verstuurd naar Drukkerij Quadraat met uw eigen e-mail adres als afzender. De Christelijke Adressengids biedt dit als service aan en is niet verantwoordelijk voor late of geen reacties van Drukkerij Quadraat

Verleden
Quadraat is ontstaan door een fusie tussen Drukkerij Bremer en Drukkerij Spijkenisse. Drukkerij Bremer bestaat al vanaf 1920 en heeft zijn oorsprong in een drukkerij-boekhandel uit Oud-Beijerland. Drukkerij Spijkenisse is gestart in 1973 en opereert sinds die tijd vanuit het centrum van Spijkenisse. Sinds eind september 2006 zijn de twee bedrijven samengegaan.

Heden
Quadraat is een onderneming met twee locaties, gevestigd in Oud-Beijerland en Spijkenisse. De onderneming bestaat uit ongeveer 40 medewerkers. Er wordt een breed scala aan grafische producten geproduceerd, waardoor een totaaloplossing aan de klant kan worden geboden.

Toekomst
Door te investeren in de relatie met klanten, in kennis en productiemiddelen en door elke dag vol passie te werken gaan wij de toekomst met groot vertrouwen tegemoet.

Is dit uw organisatie of bent u bekend met deze organisatie, en ziet u onjuistheden of heeft u aanvullingen?
Dan kunt u deze per e-mail versturen naar info@christelijkeadressengids.nl, de gegevens zullen dan zo snel mogelijk bijgewerkt worden.
Volg de Christelijke Adressengids op social media
en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen