Natuurgeneeskundig gezondheidscentrum de Heelhoeve

Postadres
Postbus 592
7600 AN Almelo
Tel. 0546 452612
Fax 0546 452625
www.heelhoeve.nl

Contact met Natuurgeneeskundig gezondheidscentrum de Heelhoeve

Het bericht wordt rechtstreeks verstuurd naar Natuurgeneeskundig gezondheidscentrum de Heelhoeve met uw eigen e-mail adres als afzender. De Christelijke Adressengids biedt dit als service aan en is niet verantwoordelijk voor late of geen reacties van Natuurgeneeskundig gezondheidscentrum de Heelhoeve

Stichting Natuurgeneeskundig Gezondheidscentrum De Heelhoeve is na vele jaren voorbereiding in 2001 opgericht en heeft de Bijbel met haar waarden en normen als uitgangspunt. Het kenmerkende van Stichting Natuurgeneeskundig Gezondheidscentrum De Heelhoeve, ook wel kortweg “De Heelhoeve” genoemd, is het brede aanbod aan natuurgeneeswijzen, therapieën en de uitgebreide aandacht voor de cliënt. Daarnaast gebruiken wij moderne reguliere medische onderzoekingsmethoden. Wij raden een ieder aan zich eenmaal per jaar preventief te laten onderzoeken (Check-ups) in en/of via ons centrum. Dit is verstandig, omdat voorkomen nog altijd beter is dan genezen. Uit ervaring zijn wij er van overtuigd dat periodiek lichamelijk preventief onderzoek het welzijn en de gezondheid op lange termijn ten goede komt. Samengevat: wij zoeken samen met u een passende oplossing voor uw gezondheid(sproblemen).

Is dit uw organisatie of bent u bekend met deze organisatie, en ziet u onjuistheden of heeft u aanvullingen?
Dan kunt u deze per e-mail versturen naar info@christelijkeadressengids.nl, de gegevens zullen dan zo snel mogelijk bijgewerkt worden.
Volg de Christelijke Adressengids op social media
en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen