Zijnvol - praktijk voor psychosociale hulpverlening

Zuiderdiep 419
9571 BZ Tweede Exloƫrmond
Tel. 06 31 95 45 60
www.zijnvol.nl

Contact met Zijnvol - praktijk voor psychosociale hulpverlening

Het bericht wordt rechtstreeks verstuurd naar Zijnvol - praktijk voor psychosociale hulpverlening met uw eigen e-mail adres als afzender. De Christelijke Adressengids biedt dit als service aan en is niet verantwoordelijk voor late of geen reacties van Zijnvol - praktijk voor psychosociale hulpverlening

Welkom bij Praktijk Zijnvol, mijn naam is Gerda Idema. In mijn praktijk voor psychosociale hulpverlening en begeleiding bied ik laagdrempelige, persoonlijke en effectieve hulp aan inwoners in het Noorden van het land en dan met name in De Veenkoloniën.

Ervaar jij problemen als angst, onzekerheid of herken je iets van wat er wordt geschetst bij het lezen van deze website? Zou je graag willen dat er iemand is die je verder helpt en richting geeft? Of heb je behoefte aan extra emotionele ondersteuning om (weer) volop in het leven te kunnen Zijn? Praktijk Zijnvol kan dan iets voor je betekenen.

Is dit uw organisatie of bent u bekend met deze organisatie, en ziet u onjuistheden of heeft u aanvullingen?
Dan kunt u deze per e-mail versturen naar info@christelijkeadressengids.nl, de gegevens zullen dan zo snel mogelijk bijgewerkt worden.
Volg de Christelijke Adressengids op social media
en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen