Home  ·  Categorieën  ·  Gids aanvullen  ·  Over ons

Abba Child Care

Boomkleverlaan 163
3893 JW Zeewolde
Tel. 085 104 35 13
www.abbachildcare.org

@Heilbode

  • Jaap Dieleman - Israël https://t.co/tkY0Aa13oR via @YouTube

Contact met Abba Child Care

Het bericht wordt rechtstreeks verstuurd naar Abba Child Care met uw eigen e-mail adres als afzender. De Christelijke Adressengids biedt dit als service aan en is niet verantwoordelijk voor late of geen reacties van Abba Child Care

Droom van een betere wereld
Om iets te doen voor de 148miljoen weeskinderen die er wereldwijd zijn, zijn wij begonnen met Abba Child Care. 'Abba' is het Hebreeuwse woord voor papa. En dat is precies wat we willen doen: hun de liefde en zorg geven van een vader en een moeder. Op basis van de Bijbelse opdracht, om te zorgen voor wezen en weduwen, hebben ons ten doel gesteld om 10.000 van deze kinderen die liefde en zorg te bieden.

Hoe realiseren we deze droom?
Dat doen we op twee manieren. We zoeken sponsor-ouders die bereid zijn om een ​​kind te adopteren in een van onze kinderhuizen. Daarnaast plaatsen wij kinderen bij adoptiegezinnen. Op deze manier krijgt dit kind een gezin en dit gezin een toekomst.

Is dit uw organisatie of bent u bekend met deze organisatie, en ziet u onjuistheden of heeft u aanvullingen?
Dan kunt u deze per e-mail versturen naar info@christelijkeadressengids.nl, de gegevens zullen dan zo snel mogelijk bijgewerkt worden.
Volg de Christelijke Adressengids op social media
en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen