Stichting Be Saved

Bezoekadres
van Baerlestraat 17
2802 Gk
Postadres
van Baerlestraat 17
2802 GK Gouda
Tel. +31(0)630751377
www.stichtingbesaved.nl

Contact met Stichting Be Saved

Het bericht wordt rechtstreeks verstuurd naar Stichting Be Saved met uw eigen e-mail adres als afzender. De Christelijke Adressengids biedt dit als service aan en is niet verantwoordelijk voor late of geen reacties van Stichting Be Saved

 Stichting Be Saved heeft als doelstelling het veiliger maken van christelijke evenementen, festivals en concerten, dit door middel van het leveren van ervaren christelijke stewards en EHBO-ers. Tevens kan Stichting Be Saved zorg dragen voor een calamiteitendraaiboek, het aanvragen van vergunningen en het instrueren van alle meewerkende vrijwilligers.

Stichting Be Saved heeft voor deze specifieke doelstelling gekozen om het werk van God veilig en verantwoord te laten verlopen. Er is gekozen om te werken in de vorm van een stichting om tegen een relatief laag tarief een goede kwaliteit te kunnen waarborgen. Door het leveren van maatwerk, goede kwaliteit tegen een relatief laag tarief, kan Stichting Be Saved bij dragen aan het slagen van uw evenement, festival of concert.

Stichting Be Saved werkt met een team van gemotiveerde vrijwilligers die de doelstelling van de stichting onderschrijven. Zij weten op een goede en profesionele manier om te gaan met de sfeer en bezoekers van christelijke evenementen, festivals en concerten.

Stichting Be Saved wordt op dit moment oprichting. Wij zijn druk bezig met het vormen van een bestuur. Mocht u hierin mee willen denken of willen participeren neem dan contact op met Sander van Harten middels de onderstaande contact gegevens.

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Stichting Be Saved, neem dan contact met ons op zodat we uw wensen en onze mogelijkheden in een gesprek op elkaar af kunnen stemmen. U kunt contact opnemen met Stichting Be Saved door gebruik te maken van de onderstaande gegevens.

Is dit uw organisatie of bent u bekend met deze organisatie, en ziet u onjuistheden of heeft u aanvullingen?
Dan kunt u deze per e-mail versturen naar info@christelijkeadressengids.nl, de gegevens zullen dan zo snel mogelijk bijgewerkt worden.
Volg de Christelijke Adressengids op social media
en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen