PMCP Christelijke hulpverlening

Marsdiepstraat 621 Unit 506S
1784 AM Den Helder

Contact met PMCP Christelijke hulpverlening

Het bericht wordt rechtstreeks verstuurd naar PMCP Christelijke hulpverlening met uw eigen e-mail adres als afzender. De Christelijke Adressengids biedt dit als service aan en is niet verantwoordelijk voor late of geen reacties van PMCP Christelijke hulpverlening

Praktijk voor Christelijke Hulpverlening Den Helder

Visie: De hulpverlening wordt gegeven vanuit een Christelijk kader. Er wordt hulp gegeven aan Christenen en niet Christenen.

Missie: Hulp aan mensen met als doel verandring en herstel, zodat mensen meer kunnen leven zoals God dit bedoeld heeft.

Hulp bij o.a.: psychosociale problematiek, relatieproblematiek, jeugd en gezin, reintegratie, traumaverwerking bij (seksueel) geweld en incest, rouwverwerking, problemen gerelateerd aan ziekte en/of handicap, psychopastoraat.

In voorkomende gevallen kan hulp in de thuissituatie gegeven worden middels een persoonsgebonden budget (PGB). Deze hulp kan bestaan uit activerende en/of ondersteunende begeleiding. De hulp wordt gegeven door een aantal freelancers die samenwerken met de zorgcoordinator.

De therapeutische hulpverlening wordt gegeven door een gediplomeerd, geregistreerd maatschappelijk werker met een voortgezette opleiding Jeugd, Gezin en Context. Deze hulpverlening wordt gegeven in de Verkenningston op afspraak.

De praktijk is ingeschreven bij de kamer van koophandel onder de naam PMCP (afkorting van de praktijk.

Is dit uw organisatie of bent u bekend met deze organisatie, en ziet u onjuistheden of heeft u aanvullingen?
Dan kunt u deze per e-mail versturen naar info@christelijkeadressengids.nl, de gegevens zullen dan zo snel mogelijk bijgewerkt worden.
Volg de Christelijke Adressengids op social media
en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen