the Gate Middenmeer

Kerkring 1
1775 AC Middenmeer

Contact met the Gate Middenmeer

Het bericht wordt rechtstreeks verstuurd naar the Gate Middenmeer met uw eigen e-mail adres als afzender. De Christelijke Adressengids biedt dit als service aan en is niet verantwoordelijk voor late of geen reacties van the Gate Middenmeer

The Gate is een jongerenwerk in Middenmeer met verschillende activiteiten speciaal voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Wat wij willen is dat jij een gezellige en veilige plek hebt om lekker te relaxen, hangen en je vrienden te ontmoeten. Daarnaast vinden wij het belangrijk om er gewoon te zijn voor jou!

The Gate Middenmeer is een samenwerkingsverband tussen Teen Challenge Nederland en VEG de Ark Middenmeer. The Gate biedt een ontspannen ontmoetingsplek voor jongeren uit Middenmeer en omgeving.

Missie
The Gate is er voor jongeren, door het faciliteren van betekenisvolle relaties, het organiseren van relevante activiteiten en door dienstbaar te zijn t.b.v. jongeren en de gemeenschap. 

Dit betekent dat je altijd welkome bent om deel te nemen aan onze activiteiten of als je gewoon een praatje wil maken! 

Werkwijze
The Gate wil jongeren centra starten en runnen zonder overheids steun (dat geld is er nu eenmaal niet) en probeert kerken, maatschappelijke organisaties en burgers te motiveren om het werk te ondersteunen. Een jongerencentra is een accomodatie t.b.v. de jongeren en de buurt.

We willen zien d at de burger weer gaat zorgen voor zijn of haar medeburger. D.m..v. The Gate kunnen we een veilige plek bieden voor jongeren, maar dit kan niet zonder jou!

Is dit uw organisatie of bent u bekend met deze organisatie, en ziet u onjuistheden of heeft u aanvullingen?
Dan kunt u deze per e-mail versturen naar info@christelijkeadressengids.nl, de gegevens zullen dan zo snel mogelijk bijgewerkt worden.
Volg de Christelijke Adressengids op social media
en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen