Home  ·  Categorieën  ·  Gids aanvullen  ·  Over ons

Stichting Doe Maar

Michaëlsberg 6
9202 CZ Drachten

Contact met Stichting Doe Maar

Het bericht wordt rechtstreeks verstuurd naar Stichting Doe Maar met uw eigen e-mail adres als afzender. De Christelijke Adressengids biedt dit als service aan en is niet verantwoordelijk voor late of geen reacties van Stichting Doe Maar

Stichting Doe maar wil kinderen leren leven met Jezus Christus. Wij hebben daarom een eigentijdse, degelijke en betaalbare onderwijsmethode Doe maar ontwikkeld. Deze methode is geschikt voor kinderwerk, zondagsschool en kindernevendiensten van kerken en gemeenten. Doe maar bevat lessen die aansluiten bij het niveau van alle groepen van de basisschool.

Daarbij hebben wij ook dagboekjes ontwikkeld bij enkele thema’s. Deze dagboekjes kunnen de kinderen thuis (eventueel met ouders of verzorgers) lezen en invullen. Verder geven we regelmatig trainingen en kinderwerkersdagen over allerhande onderwerpen rond kinderwerk, zondagsschool en kindernevendienst.

Is dit uw organisatie of bent u bekend met deze organisatie, en ziet u onjuistheden of heeft u aanvullingen?
Dan kunt u deze per e-mail versturen naar info@christelijkeadressengids.nl, de gegevens zullen dan zo snel mogelijk bijgewerkt worden.
Volg de Christelijke Adressengids op social media
en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen