Home  ·  Categorieën  ·  Gids aanvullen  ·  Over ons

Evangelische gemeenschap Roosendaal

Benedendonk 1
4707 TZ Roosendaal
Tel. 0165 55 60 83
https://www.egr.nl/

Sinds 1977 komt de Evangelische Gemeenschap Roosendaal (EGR) samen in de Levensschool aan de Benedendonk 1 in Langdonk. Wij doen dat omdat we samen God willen danken voor Zijn liefde en omdat we Hem beter willen leren kennen.

De Bijbel is voor ons een belangrijk boek. Hierin staat alles beschreven over God, over wat een mens nodig heeft om Hem te leren kennen en om te leren leven naar Zijn wil. We geloven dat God een goede God is die het beste voor heeft met de wereld. We geloven ook dat iedereen op de een of andere manier worstelt met het goede doen en met het accepteren van situaties. Maar wanneer je Jezus ontmoet en ontdekt waarom Hij aan het Kruis gestorven is, dan verandert alles. 

De EGR wil vanuit haar geloof in Jezus in beweging zijn voor God. Wij geloven dat wanneer we dat doen, dat we dan tot zegen zullen zijn voor alle mensen. We zeggen bewust: alle mensen. Want God houdt net zoveel van een Europeaan als van een Afrikaan, van een Amerikaan als van een Aziaat. Hij houdt net zo veel van jonge als van oude mensen. Hij houdt net zoveel van mensen die het voor de wind gaat, als van mensen die met grote strubbelingen door het leven gaan. Hij houdt net zoveel van jou als van mij!

Dit neemt niet weg dat de EGR een kerk is van gewone mensen. Er gaat best wel eens wat mis. Christenen kunnen soms onvriendelijk overkomen. Maar samen doen we ons best om te leven naar Jezus' enige gebod: heb God lief met alles wat je bent en je naaste als jezelf. Vanuit die levenshouding proberen we een licht in de wereld om ons heen te zijn, want God heeft die wereld lief. Hij wil iedereen laten zien dat het echte leven begint wanneer je met Hem verzoend bent! 

Ook jij bent van harte welkom om onze kerkdiensten mee te maken.
Ontdek de rijkdom van de ontmoeting met God! 

Laatste nieuws van Evangelische gemeenschap Roosendaal

Is dit uw organisatie of bent u bekend met deze organisatie, en ziet u onjuistheden of heeft u aanvullingen?
Dan kunt u deze per e-mail versturen naar info@christelijkeadressengids.nl, de gegevens zullen dan zo snel mogelijk bijgewerkt worden.
Volg de Christelijke Adressengids op social media
en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen