Home  ·  Categorieën  ·  Gids aanvullen  ·  Over ons

Activate International Church

Verrijn Stuartlaan 18
2288 EL Rijswijk

Activate International Church Rijswijk is geboren op zondag 2 december, 2018 o.l.v. Ronald en Priscilla Lakhichand. Zij hadden visie om een kerk te stichten met een hoog geestelijk gehalte, maar tegelijkertijd lekker laagdrempelig. Activate is dan ook een veilige plek waar je jezelf mag zijn. Waar je de liefde en kracht van Jezus mag ervaren en waar iedereen welkom is, ongeacht cultuur, religie of achtergrond.

Laatste nieuws van Activate International Church

  • Als kerkgenootschap is ons de ANBI status toegekend. Dit betekend dat uw donaties voor Activate bij de belastingdienst aftrekbaar zijn. Wij moeten daardoor wel aan een aantal eisen voldoen en houden onze financiële gegevens transparant en voor een ieder inzichtelijk. Wij behoren tot de ANBI-groepsbeschikking van de Verenigde Pinkster- en Evangelie gemeenten. De nieuwe transparantie-eisen voor kerkelijke gemeenten gaan in werking met ingang van 1 januari 2016. Voor overige ANBI’s, of niet bij een CIO koepelorganisatie aangesloten gemeenten, gelden deze eisen vanaf 1 januari 2014. Op de site van de belastingdienst kunt u meer informatie vinden over wat de transparantie-eisen inhouden.
  • Het eiland Bonaire is sinds 2010 een bijzondere gemeente van Nederland, maar kent nog geen Nederlands sprekende Evangelische- of Pinkstergemeente. Er komen wel steeds meer mensen van buiten Bonaire wonen en werken op het eiland. Ook kent het eiland de nodige vakantiegangers per jaar. Niet iedereen is blij met deze ontwikkelingen, want soms gaat dit ten koste van de cultuur en ontstaat er verwijding. Activate Bonaire wilt graag een zegen zijn voor het eiland, mensen samen brengen van verschillende culturen en inspelen op hen die niet makkelijk een kerk zouden binnen stappen.
Is dit uw organisatie of bent u bekend met deze organisatie, en ziet u onjuistheden of heeft u aanvullingen?
Dan kunt u deze per e-mail versturen naar info@christelijkeadressengids.nl, de gegevens zullen dan zo snel mogelijk bijgewerkt worden.
Volg de Christelijke Adressengids op social media
en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen