Home  ·  Categorieën  ·  Gids aanvullen  ·  Over ons

Europoort

Nieuwe Binnenweg 324 – 326
3021 GV Rotterdam

Onze passie is dat vele mensen God leren kennen, zich geliefd en welkom voelen in de kerk, hun bestemming ontdekken en vol overgave voor Jezus leven. Onze droom is dat heel regio Rotterdam zal weten hoe groot de grenzeloze liefde en onvoorwaardelijke genade van God is voor hen.

Laatste nieuws van Europoort

  • Voor alle vrouwen, van alle generaties is er SHINE! Deze dag wil je echt niet missen! Je wordt ondergedompeld in een atmosfeer van aanbidding, je wordt bekrachtigd door het woord van God en je trekt de hele dag op met andere vrouwen die het zelfde verlangen hebben als jij: opstaan en schitteren om het leven […]
  • Rise Soon to be expected in Europoort! Our very first RISE event for men! Gather your male friends and join us on March 28th. Registrations open soon.
  • Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over […]
Is dit uw organisatie of bent u bekend met deze organisatie, en ziet u onjuistheden of heeft u aanvullingen?
Dan kunt u deze per e-mail versturen naar info@christelijkeadressengids.nl, de gegevens zullen dan zo snel mogelijk bijgewerkt worden.
Volg de Christelijke Adressengids op social media
en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen