Home  ·  Categorieën  ·  Gids aanvullen  ·  Over ons

Over de Christelijke Adressengids

Het doel van de Christelijke adressengids is om een bron van informatie te zijn voor een ieder die op zoek is naar een kerk of Christelijke organisatie in Nederland.

Over de Christelijke Adressengids

De Christelijke Adressen Gids is in 2006 als experiment in het klein ontstaan als onderdeel van een website. Dit onderdeel bleek zo populair te worden dat in 2011 besloten is om er een zelfstandige website van te maken met een eigen adres. Voor de volledigheid van de geboden informatie zijn we (deels) afhankelijk van de organisaties zelf. Mocht u in de gids dus iets tegenkomen dat niet volledig of niet meer juist is, dan kunt u ons dat per e-mail laten weten.

Hoe kan ik mijn kerk / organisatie laten vermelden?
Mocht u als organisatie geïnteresseerd zijn om gratis vermeld te worden in de Christelijke Adressen Gids kijk dan bij "Gids aanvullen" voor meer informatie.

Wie zit er achter de Christelijke adressengids?
De Christelijke Adressengids is een dienstverlening ontwikkeld en aangeboden door HIS Media. Ontwikkelaar van onder meer kerkSPOT, een webapplicatie ter ondersteuning van lokale kerken en gemeenten op het gebied van online communicatie.


Volg de Christelijke Adressengids op social media
en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen