Multimissions

Heuvelderij 7
9982 TX Uithuizermeeden
Tel. 0595 412 031
www.multimissions.com

@multimissions

  • Morgen in Missionshouse gaan we verder met de tijden waarin we leven vanuit bijbels perspectief. Vanaf 10.00 koffie. Dorpshuis Roodeschool.

Iedereen weet dat we in een wereld vol onderdrukking, armoede, verdriet en wanhoop leven. Als je gereisd hebt en geconfronteerd bent met al deze dingen kun je je niet omdraaien en weglopen zonder er over na te denken wat je er aan kunt doen, ten minste wij niet.

Different missions one goal

Doordat we zo langzamerhand vele mensen hebben ontmoet over de hele wereld hebben we een netwerk van waardevolle vrienden en organisaties leren kennen die hetzelfde standpunt ingenomen hebben.

Het is buitengewoon hoe je met relatief weinig inzet en middelen een enorme impact kunt hebben in het leven van mensen die aan de grond zitten om welke reden dan ook. Probeer je voor te stellen als je geen eten meer hebt en je ontvangt meel en olie, je krijgt hout voor je kachel als het in huis vriest, je wordt gered uit de slavernij of mensenhandel, je bent wees en je vindt weer een thuis.

Met lokale partners in diverse landen hebben wij structurele projecten om de leefomstandig

heden van armen enminderbedeelden te verbeteren.

Als onze projecten u aanspreken dan nodigen wij u van harte uit om ons werk te ondersteunen

Is dit uw organisatie of bent u bekend met deze organisatie, en ziet u onjuistheden of heeft u aanvullingen?
Dan kunt u deze per e-mail versturen naar info@christelijkeadressengids.nl, de gegevens zullen dan zo snel mogelijk bijgewerkt worden.
Volg de Christelijke Adressengids op social media
en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen