Home  ·  Categorieën  ·  Gids aanvullen  ·  Over ons

Stichting Opwekking

Ruitenbeek 16
3881 LW Putten
Tel. 088-35 26 700

@opwekking

  • Wil jij met je bedrijf of organisatie zichtbaar zijn voor een breed publiek tijdens de Pinksterconferentie 2019? Ov… https://t.co/Yq0vXX5Cdl

Contact met Stichting Opwekking

Het bericht wordt rechtstreeks verstuurd naar Stichting Opwekking met uw eigen e-mail adres als afzender. De Christelijke Adressengids biedt dit als service aan en is niet verantwoordelijk voor late of geen reacties van Stichting Opwekking

In haar 55-jarige bestaan heeft Opwekking zich ontwikkeld tot een interkerkelijke stichting die zich actief bezighoudt met het verkondigen van het evangelie en het toerusten van christenen uit alle denominaties en kerkelijke stromingen. Daarbij baseert zij zich op onderstaande tekst uit de Bijbel, het onfeilbaar Woord van God, die tevens de missie van de organisatie is:

‘Maakt al de volken tot mijn discipelen …en leert hen onderhouden al wat Ik u bevolen heb’ (Matteüs 28:19)

Door middel van het uitgeven van lectuur, liederen, het organiseren van conferenties en het ondersteunen van projecten wordt aan deze doelstelling handen en voeten gegeven. Wie kent niet de jaarlijkse pinksterconferentie die door zo'n 60.000 mensen bezocht wordt? Of de Opwekkingsliederen die in de meest uiteenlopende kerkelijke kringen geliefd zijn? Daarnaast denkt en werkt Opwekking actief mee binnen samenwerkingsverbanden met andere organisaties.

Met dat éne doel: Samen Nederland bereiken met het evangelie van Jezus Christus!

Is dit uw organisatie of bent u bekend met deze organisatie, en ziet u onjuistheden of heeft u aanvullingen?
Dan kunt u deze per e-mail versturen naar info@christelijkeadressengids.nl, de gegevens zullen dan zo snel mogelijk bijgewerkt worden.
Volg de Christelijke Adressengids op social media
en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen